Allergitest Hår | Allergy Test Sverige | Vetenskap | Blog

Det finns flera olika sätt att genomföra ett allergytest på. Ett av dem vanligaste och enklaste är ett allergitest hår. Låt oss förklara hur det hela går till och varför du bör göra ett snarast möjligt.

Varför göra ett allergitest hår?

Den största anledningen till varför du skulle vilja göra ett allergitest hår är för att du hela tiden mår dåligt men du vet inte riktigt varför. Vad som då kan ha hänt är att du har blivit allergisk mot något utan att veta om det. Detta är fullt möjligt och det är faktiskt vanligare än vad många tror. Därför kan det vara en bra idé att göra ett allergitest hår för att få reda på vad du är allergisk mot.

Hur ett allergitest hår går till:

Ett allergitest hår är faktiskt riktigt enkelt och det behöver inte vara det minsta smärtsamt för dig. Det enda du egentligen behöver göra är att skicka in lite av ditt hår till oss, vi kommer sedan att analysera detta och skicka tillbaka resultatet till dig. Svårare än så är det faktiskt inte. Vi ser självklart till att skriva allt på ett sätt som alla kan förstå, det ska vara lätt att få reda på vad man är allergisk emot. Det är vår filosofi. Många tror att ett allergytest gör ont, de undviker därför att göra det. Men det ska du definitivt inte göra.

Om du inte tar reda på vad du är allergisk mot och utesluter den saken ur ditt liv kan få stora problem i framtiden. Din allergi kan till exempel förvärras, något som du antagligen inte vill ska hända. Gör därför ett allergitest hår så snart som möjligt så att du kan få reda på om du är allergisk mot något. Det är bara dumt att låta bli.

För mer information on intoleransprovning, se www.allergytest.se


					

En medlem av Allergy Test Sweden-teamet skrev den här artikeln. Vårt team består av kvalificerade nutritionister och läkare som arbetar nära våra labbanläggningar.

Läs mer om oss på vår 'Om Oss' sida.

Handla med trygghet


iso-image
cma-image
ce-image
gdpr
trusted-shops-image