Allergy test | Hela Processen | Allergy Test Sverige | Blog

Om du misstänker att du är allergisk mot något är det en väldigt bra idé att så snart som möjligt göra ett allergy test för att ta reda på vad exakt det är som du har blivit allergisk emot. Detta är väldigt bra att göra snabbt eftersom du då kommer att må bättre om du kan undvika din allergi. För att göra det lättare för dig att förstå vad som händer om du genomför ett allergy test med oss har vi gjort denna artikel där vi förklarar hela processen, från start till slut. Låt oss börja.

 

Skicka in tester:

Det första steget måste tas av dig, du skickar in saker som vi kan testa. Vad du ska skicka in är lite beroende av vilket allergy test du vill göra men det står klart och tydligt vad vi behöver under varje test. När du väl har skickat iväg detta är din del klar, resten kan du lämna till oss.

 

Vi analyserar:

Nu är det vår tur att göra vårt jobb. Vi tar det som du skickat in och sedan analyserar vi det för att ta reda på exakt vad du är allergisk mot. Vi är duktiga på det vi gör och om du genomför ett allergy test med oss kan du vara säker på att du kommer få reda på vad du är allergisk mot om du är allergisk mot något.

 

Du får tillbaka resultatet:

Nästa sak som händer är att du helt enkelt får tillbaka resultatet som visar vad det är som du är allergisk mot. Sedan är det upp till dig vad du gör med det. Vi har lämnat instruktioner för vad du bör göra efter ett allergy test men det är upp till dig att faktiskt göra det. Vi kan inte tvinga dig.

Vill du köpa ett test? Besök https://www.allergytest.se/

En medlem av Allergy Test Sweden-teamet skrev den här artikeln. Vårt team består av kvalificerade nutritionister och läkare som arbetar nära våra labbanläggningar.

Läs mer om oss på vår 'Om Oss' sida.

Handla med trygghet


iso-image
cma-image
ce-image
gdpr
trusted-shops-image