Allergy Test Sweden | Efter ett intolerans test | Blog

Efter att du har gjort ett intolerans test finns det en hel del saker kvar att göra, det är inte slut bara för att du har fått resultatet. Nu måste du börja utesluta det som du är allergisk eller intolerant emot. Detta är inte enkelt, långt ifrån faktiskt men det är ändå något som du måste göra om du vill börja må bättre. Låt oss därför ägna denna artikel åt vad du ska göra efter ett intolerans test.

Hitta ersättningar:

Vi förstår att detta steg inte alltid är enkelt men det är ändå nödvändigt för att du ska börja må bra igen. Du måste helt enkelt hitta ämnen som kan ersätta dem ämnena som intolerans testet sa att du inte tålde. Det finns många av dessa ämnen och du får helt enkelt se till att hitta dem. Kom också ihåg att det kanske inte är för evigt, ibland kan kroppen faktiskt acceptera dem ämnen som du var intolerant mot igen om du bara håller dig borta från dem ett tag.

Testa igen:

Det bästa sättet efter ett intolerans test för att se om kroppen accepterar ämnen igen är att helt enkelt testa. Börja med att hålla dig borta från ämnena i ungefär tre veckor. Testa sedan lite av ämnen igen. Om du inte upplever någon reaktion kanske kroppen har lärt sig att acceptera dem ämnena igen. Om du fortfarande upplever samma reaktion kan du testa att bara hålla dig borta i några veckor till. Testa sedan igen. Kom bara ihåg att detta inte fungerar i alla fall, ibland kommer du aldrig mer att tåla det ämnet. Det är bara att acceptera detta och fortsätta med ditt liv.

Om du följer dessa steg efter det att du fått tillbaka ett intolerans test ökar du chanserna att kunna tåla ämnena igen i framtiden.

www.allergytest.se

En medlem av Allergy Test Sweden-teamet skrev den här artikeln. Vårt team består av kvalificerade nutritionister och läkare som arbetar nära våra labbanläggningar.

Läs mer om oss på vår 'Om Oss' sida.

Handla med trygghet


iso-image
cma-image
ce-image
gdpr
trusted-shops-image