Fallstudier - Kundomdömen - Allergy Test Sweden

Fallstudier

Exempel på livsförändrande upptäckter. Hitta din idag.
Vi är lyckliga över att ha avslutat 1 000 000 tester hittills och de positiva resultat som vi fått höra från våra kunder. Nedan har vi presenterat ett urval av positiva upptäckter där det har skett positivta livsförändringar.
En del av kundernas historier har redigerats för klarhet och längd.

Matsmältningsproblem:

Sarah, 19

Min doktor ville ge mig en invasiv operation för att ta reda på varför jag inte kunde lägga på mig vikt, men min mamma fann allergytest.se så vi skickade ett test snabbt. Resultaten var tillbaka inom 7 dagar och visade oss massor av saker som jag hade ätit. Vi följde matplanen och med deras förslag, la jag på mig vikt … äntligen! Mycket glad, tack.

marie-loweMarie

Företaget var alltid till hands för att svara på frågor. Jag bestämde mig för att få matintoleranstester gjorda efter år av matsmältningsbesvär, till exempel IBS. Jag fann att jag var intolerant mot hirs och havre så jag var tvungen att sluta med fullkornsbröd. Jag hade också brist på vitamin B, vitamin D och kalium så jag tar nu kosttillskott. Jag kan inte tro på skillnaden i mina symptom bara av att sluta med kornen. Jag antog alltid att det var vete och mjölk men dessa livsmedel är okej. Jag rekommenderar starkt detta företag och är förvånad över att deras priser kan ge sådana fantastiska fördelar.

Migrän och huvudvärk:

Christopher, 36

Att arbeta i kontor betyder att jag måste titta på skärmarna under dålig belysning mycket så min glsaögonstyrka har ökat stadigt för att bekämpa min huvudvärk. Jag ville inte gå på medicinen så tittade online efter ett förslag och såg att det kunde vara intoleranser så jag använde allergytest.se. Resultaten berättade för mig att ta bort socker som jag ursprungligen skrattade åt, men jag har och känner mig verkligen fantastisk. Jag har gått ner i vikt (uppenbarligen) och får inte huvudvärk längre.

Vicki, 45

Jag är Vicky och jag har varit sjuk så länge jag kan komma ihåg. Det värsta för mig var huvudvärken, som aldrig tycktes sluta. Jag fick det i skolan, jag får det på jobbet och det hindrar mig från att fungera. Min mamma gav mig ett test i jul (konstigt jag vet!) Och jag skickade iväg det. Testet visade mig att jag hade intolerans mot katter, och jag har alltid haft katter! Jag testade ett tag och mina huvudvärker försvann, så nu vet jag åtminstone vad problemet är!

Patricia, 55

Jag får huvudvärk dagligen, eller åtminstone brukade jag innan jag tog allergytest.se. Jag skickade snabbt bort mina hårstrån och jag följde deras plan. Jag får inte längre huvudvärk och jag mår bättre redan.

Trötthet och utmattning:

Pauline, 25

Jag diagnostiserades med trötthet och fick ta ledig tid från jobbet, vilket när jag jobbar för mig själv betyder ingen chans att tjäna pengar. Jag behövde en snabb lösning så jag kollade online och hittade allergytest.se och skickade ett hårprov för hela min familj. Jag var glutenintolerant vilket jag har slutat med och känner mig mycket bättre. Tack.

Alan, 65

Jag var trött på att behöva sova mycket så jag träffade en läkare som sa att jag inte fick de rätta vitaminerna. Jag ville veta vad jag behövde så jag gjorde ett test och som sa åt mig att äta mer frukt. Jag har ändrat min diet och jag känner mig mer vaken redan, tack allergytest.se, erat test tog bort gissningen.

Ledvärk:

Amy, 37

Hej, jag är Amy och jag hittade allergytest.se via Google efter att ha letat efter svar på mina inflammerade leder. Jag fick veta att det kan vara en matintolerans så skickade ett hårprov och resultaten visade att jag var intolerant mot alla slags nötter. Jag har slutat med dem och det har förbättrats dramatiskt. Inget annat test kom nära denna noggrannhet.

Läs mer om våra tester. Det är lätt att beställa ditt egna test idag.

Handla med trygghet


iso-image
cma-image
ce-image
gdpr
trusted-shops-image