Food intolerance test | lär dig förstå din mage | Allergy Test Sweden

Idag uppskattas att cirka 40 procent av alla människor upplever regelbunden magbesvär till följd av någon form av allergi eller matintolerans. Att testa mot matintoleranser med en food intolerance test kan vara en väg till en friskare liv och att säga hej då till uppblåst mage, illamående, diarréer och förstoppningar.

När läkaren har uteslutit vanliga infektioner, stress eller andra orsaker är det oftast någon sorts intolerans som är boven för de flesta typer av magbesvär. Det har aldrig varit enklare att ta en food intolerance test för att identifiera vad du är känslig mot. Genom att ta ett hårprov kan vi testa flera hundra olika ingredienser och kemiska ämnen som finns i mat för att identifiera vilka som du mest sannolikt reagerar på.

Även om du redan har en diagnos kan det mycket väl vara värt att undersöka dina matintoleranser, speciellt eftersom en food intolerance test är snabb, enkel och är dessutom riktigt billig att utföra. Bara för att du har en diagnos betyder inte att du är fri från alla matintoleranser.a food intolerance test in sweden can help

Immunförsvaret gäckar

Det mänskliga immunsystemet är en av naturens under, det försvarar oss mot alla möjliga lätta och svåra åkommor och ser till att vi blir friska. Men ibland kan immunförsvaret bli förvirrad och börja reagera mot någonting som inte är av ondo. När detta sker kan vi drabbas av allergi eller någon intolerans mot någon substans. Vissa intoleranser kan även uppstå för att sedan försvinna under livets gång. Som tur är finns det food intolerance test som hjälper dig förstå din egen kropp!

Det sägs att en frisk mage ger en frisk kropp. Speciellt när det gäller matintoleranser kan detta inte vara närmare sanningen. Att gå med kronisk inflammation i mag- och tarmkanalen vilket matintoleranser leder till kan även orsaka trötthet, huvudvärk och andra besvär. Genom att ta en mycket enkel food intolerance test som täcker flera hundra olika substanser kan du lära dig vilka livsmedel eller tillsatser som du måste undvika för en sund mage.

www.allergytest.se

En medlem av Allergy Test Sweden-teamet skrev den här artikeln. Vårt team består av kvalificerade nutritionister och läkare som arbetar nära våra labbanläggningar.

Läs mer om oss på vår 'Om Oss' sida.

Handla med trygghet


iso-image
cma-image
ce-image
gdpr
trusted-shops-image