Om Oss - Allergy Test Sweden

Om Oss

Allergy Test Sweden är en del av Världsomspännande hälsoföretag, Healthy Stuff Online Ltd.

Vi har jobbat med friskvård med våra kunder och partners sedan 2008. Vi började med komplementära och alternativa läkemedel (CAM), för att ge hjälp och stöd till dom som hade uttömda konventionella hälsovägar. Vi snabbt utvecklade ett större utbud av tester med tester som var vetenskapligt stöd och produkter från pålitliga varumärken.

Vårat globala nätverk av hemsidor och partners når ut i över 40 länder som tillhandahåller allergi,  inotlerans och andra hälso-relaterade test till kunder.

Vi är fortfarande engagerade med våran orginala kärntro att individuella människor ska bli presenterade med relevanta nyckelfakta som relaterar till test som finns tillgängliga till dem och från de nyckelfakta så kan dom gör informerade beslut om vilken väg som dom ska ta.

Det är därför vi fortfarande har ett utbjud med konventionella och kompletterande produkter och tjänster, och så erbjuder vi det mesta omfattande val en potentiell kund kan ta.

Vårat kontor och lab ligger i Derby, Storbrittanien. Vårat lab följer ‘Good Laboratory Practice’ och vårat toppmoderna labb är certifierad enligt ISO 9001. Vi fortsätter att investera i de senaste utrustningarna och träning för att försäkra att vi ger våra kunder den bästa möjliga service.

Vi har en fullständig efterlevnadsprocedur som följs för alla tester.

Om du behöver kontakta oss om detta, snälla emaila till [email protected]

Team


Vi som en organisation fortsätter att bygga vårat team genom rekrytering av hög kaliber och intern träning. Våra laboratorier och tekniker leds av mikrobiolog Kate Young och våran medicinsk utvecklingschef. Alla våra anställda får kontinuerlig utbildning och inspelningsplan och möjligheter att utveckla kompetens inom nya och spännande områden. För att träffa hela vårat team, klicka här för at gå till Healthy Stuffs Team sida.

Vård


Våran starkaste tillgång är vårat folk. Det gäller inte bara folket som jobbar med oss, men kunderna som vi hjälper. Det värdet underbygger vår kundbesatthet att behandla kunder rättvist, professionellt och med omsorg. Det är därför vi har ett kundlöfte, nöjdhetsgaranti och erbjuder ett utbud av stödstrukturer för våra kunder.

Recensioner


Vi erbjuder våra kunder möjlighteten att recensera våra produkter och services genom våran partner TrustedShops, och genom våran kundundersökning. Båda ger oss ovärderlig respons om hur vi presterar för dig. Vi använder och stödjer bara dom här metoderna av recensioner för att dom behöver ett fullt köp och kundupplevelse. Därför så är varje oberoende, anonym recension från end kund som har haft samma upplevelse som du.

Vårat lab och huvudkontor

Våra nyckelfakta


Företagsnamn: Healthy Stuff Online Limited

Handelsnamn: Allergy Test

Företagsnummer: 08674646

Momsregistrering: GB183061030

Inarbetningsår: 2013

Antal anställda: 28

Registrerad adress


Healthy Stuff Online Ltd.
Unit 1A Bonington Complex,
Trent Lane,
Trent Lane Industrial Estate,
Derby,
DE74 2PY,
Storbritannien.

Handla med trygghet


iso-image
cma-image
ce-image
gdpr
trusted-shops-image