Om Testa din intolerans - Mat överkänslighet - Testa din intolerans

Bygga förtroende

Vi har ständigt förbättrat vårt test sedan 2008.
Vi har ständigt förbättrat vårt test sedan 2008 till den nivå där vi är idag, vi erbjuder vetenskapliga tester av högsta kvalitet som är icke-IgE-medierad och som finns tillgängliga idag överallt i världen. Vi vill inte att bara att du tar vårt ord för det här, utan här är också data för att förstärka din tro.

Utrustningen

Vi slutför testet på en registrerad klass 11a medicinsk uttrustning. Annan medicinsk utrustning i klass 11 nivån inkluderar röntgenapparater, ultraljudsutrustning & röntgenutrustning.

Användning av utrustningen

Samma utrustning används av kinesiska sjukhus, ryska rymdprojektet, över 7000 utövare i Tyskland, Österrike och Schweiz. Det används av professionella idrottslag och Olympiska team.

Hårtester

Hårtester upptäcktes för över 25 år sedan i och med en vetenskaplig studie som visade att hår tar och samlar in all data på ett stabilt och även permanent sätt. Hårtester används nu regelbundet i fälten för drogtester, kriminalteknik, mineral- och näringsmässiga analys- och hormontester. Forskare ser håranalys som en av de mest spännande områdena för utveckling på grund av proverna och historia i jämförelse med blod och urin men också för att det är icke-invasivt och tillgängligt för alla. Senaste utvecklingen omfattar användning av håranalys i IVF-behandling.

Testet

Vi har att utveckla och förbättra vårt test sedan 2008 och vi nu firar 10 år att hjälpa människor. Under denna tid har vi genomfört över 400 tusen tester i 38 länder runt om i världen. Vi har över 216 aktiva partners inklusive läkare och respekterade kliniker. Vi var först med att erbjuda 100% pengarna tillbaka garanti om helt nöjd med testet och resultat (se T & C: s). Vi är stolta att presentera vår tillfredsställelse i 2017 var 99,5%.

Hår analys är godkänd i hela världen, inklusive FDA och är nu ses som ett seriöst alternativ till blodprov.

Visste du?

Den vetenskapliga artiklarna om denna teknik kan man spåra tillbaka ända till 1923.

Vetenskapen

Den vetenskapliga forskningen om denna teknik upptäcktes redan år 1923 och under arbetet av en rysk vetenskapsman vid namn Alexander Gurwitsch.

Även om forskningen fortsatte så kom det största genombrottet genom arbetet av en tysk medicinsk läkare vid namn Dr Franz Morrell på 1970-talet.

Användningen av tekniken och den vetenskapliga forskningen fortsätter att växa varje år. Till höger har vi bifogat några av de senaste studierna och vetenskapliga artiklar om denna teknik och även i den globala ökningen av allergier och överkänslighet eller allergier.

Backande dokument

Inbördes studie av all forskning i arbete om  allergier:
Den globala ökningen av allergier och intolerans:
Sambandet mellan kost och allergier:
Biofysik och biokemi:
Mönster av konsumtion:

Läs mer om våra tester. Det är lätt att beställa ditt egna test idag.

Handla med trygghet


iso-image
cma-image
ce-image
gdpr
trusted-shops-image