Om intolerans Testa - Testa din intolerans - Allergy Test

Om testet

Allt om våra närings- och intoleranstester.

Vad vi har att erbjuda. Att göra val enkelt.

Vi har utvecklat de mest omfattande, icke-invasiva testerna som finns i världen. Vår säkra och snabba procedur använder den senaste bio-tekniken, och använder ett prov av ditt hår som vi testar för att få korrekta resultat för dig.

Vi behöver bara ett prov på ditt hår och använder våra omfattande system, vi mailar resultatet till dig inom bara 10 arbetsdagar. Dina testresultat inkluderar alla objekt som har visat en intolerans av 85% och över. Efter att ha utfört tusentals tester, har vi funnit 85% att vara den punkt där symtom börjar utvecklas från en intolerans.

Vårt innovativa en-stegs test gör det möjligt för oss att producera en omfattande rapport, indelad i fem områden:
  • Introduktion till dina resultat som förklarar exakt vad du behöver göra
  • De objekt som visas på dina resultat
  • Där objekten finns (dvs. där ett visst träd påbörjar eller vilken produkt som innehåller kemikalien)
  • Näringsämnen din kropp saknar (tillval)
  • Vägledning om hur ditt individuella resultat kan minskas eller hjälpas.

Intoleranstest

Vi testar ditt hårprov mot 600 olika livsmedel och icke-livsmedel objekt för att se vad som kan vara det som orsakar dig problem.

Födoämnesintolerans Test

Här tittar vi återigen på testet för att se vad du saknar ur en lista på över 80 näringsämnen. Inkluderar en gratis kostguide.

Tungmetallförgiftning Test

Med det här exemplet, testar vi mot 24 olika metaller som du kan få i dig eller bor i närheten av.

Vi testar hår. Det är mer pricksäkert.

Till skillnad från blod och urinprov – där resultaten kan påverkas av din sista måltid, stress eller andra faktorer, påverkas inte hårtester av dessa saker och därför kan det lagra information för längre tidsperioder. Vi använder denna information för att testa och kan ge dig en bred bild av din intolerans.

Hår är en utmärkt metod för att testa överkänslighet av flera anledningar, vissa med:

  • Mindre invasivt – vi kräver bara ett litet urval av hår.
  • Testa för fler objekt – blodprover kan oftast bara testa för ett litet urval av objekt, medan vi kan testa mot 600 olika objekt med bara några delar av hår.
  • Snabbare-testet är klart mycket snabbare och effektivare då hårtest är en mycket snabbare process än blodprov.
  • Försämras inte – när ett blod eller urinprov har tagits, börjar det direkt att försämras. Håret lagrar information som inte påverkas av yttre föroreningar.
  • Kostnadseffektivt – på grund av alla dessa skäl, är hårtest mycket billigare än blodprov och tillåter oss att passera besparingarna till våra kunder i form av extremt konkurrenskraftiga priser.

Mängden människor som lider av intoleranser ökar.

Varför bör jag testa mig?

Mängden människor som lider av intoleranser ökar. Rapporter visar att upp till hälften av Storbritannien’s befolkning kan påverkas av en intolerans eller annat. Samt orsakar fysiska obehag och elände, kan symtom inverkan på en persons mentala hälsa och i många fall hindra dem från att leva ett normalt liv. Att få en korrekt diagnos av den bakomliggande orsaken kan vara en ständig lång kamp. De flesta tester är för närvarande begränsade till endast livsmedel men mer ofta än inte kan den faktiska intoleransen vara relaterat till de kemikalier som används för att bearbeta vår dagliga mat.

Vanligt intolerans-baserat symptom

Vanligt förekommande intolerans omfattar magbesvär, obehag såsom känsla av uppsvälldhet, överflödig gas och även diarré, samt trötthet, huvudvärk och hudirritationer såsom eksem. Våra en-stegs tester är baserade på ett brett utbud av ungefärligt 600 artiklar inklusive mat och icke-livsmedel. Det är viktigt att identifiera de ämen som du inte tål. Du kan sedan vidta åtgärder för att förändra din kost eller undvika situationer där vissa kemikalier är vanligt förekommande. Många tror de kan vara glutenintolerant eller laktosintolerant, men efter att ha testat, är det ett annat ämne som orsakar problemen.

Vad vi testar

Vi producerar en fullständig diagnos på din intolerans med bara några delar av ditt hår. Denna säkra och icke-invasiva metod tillåter även oss att granska din näringsbrist.

Hårtester används nu i många yrken för narkotika och alkoholtester. På grund av hårets förmåga att lagra information, har vi funnit det att vara idealiskt för intolerans, näringsbrist och tungmetallstester. En detaljerad rapport kan tas fram på bara några hårstrån. Vi skapar en omfattande rapport om alla de objekt som kroppen för närvarande reagerar på.

Läs mer om våra tester. Det är lätt att beställa ditt egna test idag.

Handla med trygghet


iso-image
cma-image
ce-image
gdpr
trusted-shops-image