Vad vi gör - Intolerans Testa - Testa din intolerans - Allergy Test

Vad vi gör

Att hjälpa människor att återställa kroppens naturliga balans.

Vi är en etablerad klinik med över 15 års erfarenhet som är dedikerade till att hjälpa människor återställa deras kroppars naturliga balans. Med den senaste bio-tekniken och våra ”Ett stegs test” tillåter det oss att testa mot mer än 600 ämnen. Vi är nu en av de största leverantörerna av intoleranstest i Storbritannien. Vi jobbar med agenter i hela världen som erbjuder våra tester till sina kunder.

Intressant fakta om överkänslighet:

  • Många människor som diagnostiserats med glutenallergi är faktiskt intoleranta mot de kemikalier som används för att tillverka bröd. Vårt test identifierar dessa kemikalier.
  • Folk som blir sjuka och får hösnuva kan vara intoleranta mot gräs, vete eller träpollen. Vårt test identifierar den exakta varianten pollen som orsakar din hösnuva.
  • En vanlig orsak till hudsjukdomar är intolerans mot sallad. Vårt test identifierar inte bara om du inte tål sallad men typ av sallad t.ex Kos.
  • Om du har oförklariga hud, luftvägs eller matsmältningsproblem bör du kolla dina allergi nivåer regelbundet
  • Intolerans mot kemikalier och icke-livsmedel orsakar identiska symtom som matöverkänslighet så det är viktigt att testa båda samtidigt. Vårt test är för närvarande det enda provet tillgängligt på nätet som testar både livsmedel och icke-livsmedel.
  • Alla lider av överkänslighet men inte alla kommer att drabbas av synliga symptom eller orsaka stora problem. Det är därför ett enda test är viktigt så att du inte behöver betala extra för att upptäcka vilka de intoleranserna är.
  • Din intolerans kan förändras över tid och påverkas av din exponering för objekt och din miljö. Om du har oförklariga hud, luftvägs eller matsmältningsproblem bör du kolla dina intoleranser regelbundet.

Testa din intolerans. Test i siffror.

Färdiga test

Ett icke-invasivt alternativ till traditionella intoleranstest.

Bioresonansteknologi i praktiken:

Bioresonans har länge förknippats med sportproffs för hjälp av snabb återhämtning från allvarliga skador, samtidigt som vi stödjer en balans av optimal hälsa och sportprestanda.

Innan de satte upp sitt egna företag runt bioresonansteknologi, upptäckte de fyra medlemmar av det svenska längdåkning teamet (Mathias och Thobias Fredriksson, Anders Södergren, och Björn Lindrely) att bioresonansteknologi erbjöd ett säkrare och icke-störande sätt att optimera och förbättra individernas fysiska och mentala prestationsförmåga. Under förberedelserna inför stora mästerskap uppmanar laget samma teknik till stöd för snabb återhämtning av skadorna.

Beställ nu. Fyra enkla steg.

Steg 1

Välj ur vårt sortiment av tester för att passa dina behov och beställ det online.

Steg 2

Vi kommer att skicka dig ett testformulär för att slutföra och skicka tillbaka.

Steg 3

Ta ett hårprov och posta tillbaka det, enligt instruktionerna på testformuläret.

Steg 4

Få din omfattande testrapport via e-post inom 7 arbetsdagar.

Läs mer om våra tester. Det är lätt att beställa ditt egna test idag.

Handla med trygghet


iso-image
cma-image
ce-image
gdpr
trusted-shops-image