Varför får testat - matintolerans testa - Testa din intolerans

Varför ska man bli testad?

Det är viktigt att identifiera de ämen som du inte tål.

Intoleranser ökar. Kom igång med ditt resultat idag.

Mängden människor som lider av intoleranser ökar. Rapporter visar att upp till hälften av Storbritannien’s befolkning kan påverkas av en intolerans eller annat. Samt orsakar fysiska obehag och elände, kan symtomen ha en inverkan på en persons mentala hälsa och i många fall hindra dem från att leva ett normalt liv.

Att få en korrekt diagnos av den bakomliggande orsaken kan vara en ständig lång kamp. De flesta tester är för närvarande begränsade till endast livsmedel men mer ofta än inte kan de faktiska intoleranserna vara relaterat till de kemikalier som används för att bearbeta vår dagliga mat.

Vanligt förekommande intolerans omfattar magbesvär, obehag såsom känsla av uppsvälldhet, överflödig gas och även diarré, samt trötthet, huvudvärk och hudirritationer såsom eksem. Våra en-stegs tester är baserade på ett brett utbud av ungefärligt 600 artiklar inklusive mat och icke-livsmedel.

Det är viktigt att identifiera de ämen som du inte tål. Du kan sedan vidta åtgärder för att förändra din kost eller undvika situationer där vissa kemikalier är vanligt förekommande. Många tror de kan vara glutenintolerant eller laktosintolerant, men efter att ha testat, är det ett annat ämne som orsakar problemen.

Beställ nu. Fyra enkla steg.

Steg 1

Välj ur vårt sortiment av tester för att passa dina behov och beställ det online.

Steg 2

Vi kommer att skicka dig ett testformulär för att slutföra och skicka tillbaka.

Steg 3

Ta ett hårprov och posta tillbaka det, enligt instruktionerna på testformuläret.

Steg 4

Få din omfattande testrapport via e-post inom 7 arbetsdagar.

Läs mer om våra tester. Det är lätt att beställa ditt egna test idag.

Handla med trygghet


iso-image
cma-image
ce-image
gdpr
trusted-shops-image