Intolerans frågor - Intolerans Testing - Testa din intolerans

Vanliga frågor

Vår FAQ databas.

Om du inte ser svaret på din fråga nedan, vänligen mejla oss eller starta en Live Chat så kommer vi att försöka hjälpa dig så fort vi kan.

Hur mycket bör det vara i portokostnader?

När du skickar dina prover till oss, kom ihåg att bifoga rätt portobelopp till ditt kuvert eller yttre kuvert. Om du inte fäster rätt porto, kan proverna inte nå vårt testlabb. Därför kan du behöva skicka dina prover till oss igen med rätt portobelopp. För mer information vänligen besök vår sida för internationell service.

Hur är era tester jämfört med blodprov?

Förutom att vara mindre invasiva och betydligt billigare från jämförelsetester som utförts av våra kunder, har vi kommit fram till att våra tester är lika korrekta som ett blodprov. Med blodprov, kan din sista måltid påverka resultaten, men med hårprov så lagras informationen under en längre period och speglar över en större tidsram. Kom ihåg att vi erbjuder en 100% återbetalningsgaranti om du inte är helt nöjd med dina resultat, så du kan inte förlora på den här affären.

Mitt hår är färgat, kommer detta att påverka resultatet?

Nej, testet klargörs genom en sammansättning av hårprovet så färgningen på håret har ingen effekt på resultatet.

Hur tar jag ett hårprov?

Det säkraste sättet att ta ett hårprov är att be någon annan hjälpa dig. Borsta först håret uppåt för att ta fram hårroten och området på baksidan av huvudet, håll sedan en liten mängd hår mellan fingret och tummen, klipp sedan håret så nära hårbotten som möjligt (utan att dra fram något blod). Om du inte har någon som kan hjälpa dig, kan du med hjälp av en spegel hjälpa till för att undvika att skada dig.

Vad ingår i mitt test?

Dina testresultat inkluderar alla ämnen som har visat en intolerans på 85% och över det. Efter att ha utfört tusentals tester, har vi funnit 85% att vara den punkt där symtom börjar utvecklas från en intolerans. På grund av detta lagrar vi inte någon data som understiger tröskelvärdet på 85%.

Vad händer om jag inte är nöjd?

Om du inte är nöjd med våra tjänster, kontakta oss direkt så vi så fort som möjligt kan hjälpa dig att lösa eventuella problem. Att öppna en fordran på PayPal kommer avsevärt fördröja behandlingsprocessen.

Mitt hår är väldigt kort, kan ni fortfarande slutföra testerna?

Hårprovet behöver inte vara från huvudet. Vi kan testa hår från någon annan del av kroppen också, inklusive ben, arm eller bröstet.

Hur mycket hår behöver jag ge?

Endast en liten mängd – 5 enskilda hårstrån. Vi kräver inte klumpar av hår.

Jag har inte köpt något på internet innan, hur kan jag vara säker på att ni kommer att slutföra testet?

Vi är ett verifierat företag med Paypal, och vi använder dem eftersom att de garanterar dig mot bedrägerier på internet. Vi inkluderar vår adress på Paypal kvittot, e-postadress och telefonnummer så kan du kontakta oss om du har några frågor.

Varför är era priser så låga?

Vi håller våra kostnader låga och vi mejlar våra rapporter som sparar på Porto och brevpapper. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda ett sådant heltäckande och korrekt test för det pris som erbjudits.

Finns det något ytterligare sätt att betala på?

I dagsläget måste du betala kostnaden för portot tillbaka till bearbetningskontoret i Storbritannien. Kontrollera att rätt portobelopp har betalats då vi inte är ansvariga för eventuella extra kostnader.

Kan ni utföra testet på djur?

Enligt veterinärerna, kan djur, speciellt hundar, drabbas av kraftigt allergi. Efter förfrågningar från flera veterinärer (och djurägare) har vi utformat ett test speciellt för hundar och katter. Du kan beställa testet på normalt sätt.

Hur beställer jag intoleranstest från er?

Tester kan beställas online via denna hemsida som använder våra säkra utchecking och kassa. Om du har några frågor tveka inte att kontakta oss via vår live chat dygnet runt måndag till fredag.

Kan du göra ett test på mitt barn?

Vi kan inte testa barn under sex års ålder.

Läs mer om våra tester. Det är lätt att beställa ditt egna test idag.

Handla med trygghet


iso-image
cma-image
ce-image
gdpr
trusted-shops-image